Zašto kalendar?

Kalendar razvoja djeteta Udruženje Roditelji aktiviralo je Kalendar razvoja djeteta do 15. godine sa ciljem kreiranja moderne, efikasne i jednostavne web aplikacije koji roditeljima pomaže da na jednom mjestu dobiju stručne informacije u vezi sa razvojem i zdravljem djece.

Projekat je podržan u okviru fonda “Za svako dobro”, Telekoma Crne Gore u toku 2015. godine.

Kalendar razvoja djeteta funkcioniše na način da ispunjavanjem osnovnih podataka o djetetu (polu, godini rođenja) korisnik dobija na jednom mjestu sve važne infomacije o rastu I razvoju djeteta, ali I svojim obavezama kao roditelja djeteta u tom uzrastu.

Osim savjeta i informacija o zdravlju i razvoju, u okviru Kalendara možete da pitate sve što vas kao roditelja u Crnoj Gori interesuje, a mi ćemo se potruditi da za vas pronađemo odgovor, u saradnji sa stručnjacima sa kojima sarađujemo.

Uz to, pokušaćemo da vas na vrijeme informišemo o svim važnim procedurama koje kao roditelji treba da odradite, kao na primjer pri upisu djeteta u vrtić, školu, matične knjige rođenih… a Kalendar će vam, između ostalog, omogućiti i da na jednom mjestu čuvate fotografije i važne momente svojih najmilijih.

U okviru Kalendara vas obavještavamo I o svim važnim dešavanjima za vašu djecu u našoj zemlji, a informacije ćete dobijati i u okviru posebnog newslettera koji se aktivira omah nakon što ispunite odnovne podatke o vama I vašem djeteta/djeci.

Za sva dodatna pitanja koja imate možete nas kontaktirati putema maila [email protected] ili broja telefona +382 20 22 10 00.